Ja ja da be det Blogg på meg også

Eldste jenta mi har et lekedata som sier ”En blogg er på en måte en dagbok ” jo kanskje det. Har lyst til å dele min glede med foto og reiser i denne bloggen. Håper jeg kan fortelle noen gode historier, fra noen av mine eventyr rundt om i verden. og dele noen av mine tanker.

Det er lov og lese i mellom linjene !

tirsdag 29. mars 2011

Onkel Mack besøker en aktiv Vulkan

Timanfaya Lanzarote
Her har djevelen selv laget både øya og fjellene. Den 25 millioner gamle vulkanske øya er fortsatt aktiv, noe som vi ble minnet på da jeg var på besøk i nasjonalparken Timanfaya. Her fikk vi turister oppleve vulkansk aktivitet. Tre beviser ble vi presenter for å bevise at det fortsatt er liv i en gammel vulkan som hadde siste utbrudd i 1730. først fikk vi litt sand fra eit hull i bakken i handa og ja den var meget varm. Neste var et hull der dem kasta ned litt tørka busker, etter kort tid selvanntente buska. den store finalen var noen stålrør med en dyse i toppen, vann ble helt oppi røret og kort tid etterpå ble vannet sprutet ut med stor kraft av damp ganske heftige saker.
Men det som innponerte meg mest var inne i kafeteriaen, der steikte de kylling på varmen fra fjellet. En sånn grill kunne jeg og tenkt å ha i hagen.

Det var spruten sin.

Djevelen selv står for kullet , konstant perfekt varme . Jo en sån grill vil jeg og ha , kansje litt grønnsaker på grillen hadde vært godt .

Varm grus oppvarmet av vulkansk aktivitet

1 kommentar:

  1. Eia var vi der! Vi kunne godt hatt litt varmt fjell her heime i steinrøysa også.

    SvarSlett